Publicerad: lördag, 20 februari, 2010 - 14:37Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:23

Skidor: Resultat veteran-VM

Lennart Holmström kom på nionde plats över 30 km i H-40 i VM för veteraner på skidor i Falun. Holmström skidade i mål på tiden 1.37,27 vilket var knappa sju minuter bakom segraren från Tyskland. I H-40 klassen tog sig 28 åkare i mål.I H-50 blev Stig Orre 14:e och Bror-Gustav Haasiosalo 24:e, även dom skidade 30 km. Orre fick tiden 1.40,11 och Haasiosalo 1.47,00. Den italienska segraren skidade på 1.30,21.I H-50 klassen var det 41 åkare som fullföljde loppet.På måndag ska de åländska VM-representanterna skida 10 km.