Publicerad: söndag, 23 april, 2017 - 19:18Uppdaterad: söndag, 23 april, 2017 - 19:57

Välkommen seger för Norrköping

Fotboll: Efter tre raka förluster i tävlingsmatcher tog IFK Norrköping en efterlängtad seger allsvenskan. Norrköping med Daniel Sjölund vann med 2-1 borta mot BK Häcken.

Göteborgslaget tog ledningen i den första halvleken genom Alhassan Kamara. Men Norrköping lyckades vända den negativa trenden och matchen i den andra halvleken genom två nickmål. Först genom islänningen Jón Gudni Fjólusson och sedan genom Sebastian Andersson. Häcken hade några riktigt bra kvitteringschanser i slutet av matchen där Daniel Sjölund även drog på sig en varning. Men IFK höll undan och bärgade säsongens andra seger.