Åland United

Porali kvar i ÅU

Mittbacken Sanna Porali har skrivit på ett nytt kontrakt med Åland United och det betyder att hon spelar med laget även den kommande säsongen.

ÅU föll i sista matchen

Fotboll: Åland United förlorade säsongens sista match. JyPK tog hem segern med 6-2.

Dyrare spelare, samma budget

Åland United har samma budget som tidigare men spelarna har blivit dyrare. Det säger Åland Uniteds sportchef Mikael Virta. - För samma pengar som vi förut kunde få in väldigt duktiga spelare så får vi nu in spelare som fortfarande är duktiga men som inte håller samma kvalitet som de som förde oss till medaljer, säger han.

1-1 i ÅU:s sista hemmamatch

Maiju Ruotsalainen kommenterar matchen och sitt beslut att inte fortsätta som tränare i Åland United:
Åland United spelade oavgjort 1-1 mot ONS i säsongens sista hemmamatch.

Tränaren lämnar ÅU

Maiju Ruotsalainen om beslutet att lämna ÅU.
Fotboll. Åland Uniteds huvudtränare Maiju Ruotsalainen lämnar klubben efter den här säsongen. Det skriver sportchef Mikael Virta i ett pressmeddelande.

ÅU säkrade ligaplatsen

Isabella Mattsson och tränaren Maiju Ruotsalainen intervjuas av Owe Sjöblom
Åland United vann med hela 8-0 över GBK och vinsten innebär att ligaplatsen för nästa säsong är säkrad med två omgångar kvar att spela.

ÅU kan säkra kontraktet

Åland United kan säkra kontraktet i Damernas liga på söndag om dom vinner mot gästerna GBK samtidigt som ONS förlorar mot JyPK.

ÅU tog viktiga poäng

Tränaren Maiju Ruotsalainen berättar att ÅU valde en ny taktik inför matchen mot GBK, att backa hem och satsa på kontringar:
Åland United tog viktiga poäng i bottenstriden när man besegrade GBK med 4-1 på bortaplan i dag.

ÅU indraget i bottenstriden

Fotboll: Åland United förlorade söndagens bortamatch mot ONS med 0-2. ÅU är nu farligt nära botten av damernas liga när fyra matcher återstår av säsongen.

Sidor